Oвесеното брашно съдържа специфичен вид влакна, известни като бетаглюкани. Благоприятният им ефект върху нивото на холестерола е доказан.
Освен това антиоксидантни съединения в овеса помагат за предотвратяваното на уврежданията от свободните радикали. Това намалява риска от сърдечносъдови заболявания.
Овесът е богат източник на магнезий – минерал, който играе роля при образуването на повече от 300 ензима, включително такива, свързани с абсорбирането на глюкозата и секрецията на инсулин.
Неговата фина гладка текстура е идеална като сгъстяващ агент, или когато се смесва с пшенично брашно за направата на бисквити, хлебни продукти, торти и други сладкиши. Овесеното брашно може да бъде използвано и за производството на зърнени храни и леки закуски.
Стевия е древна билка със сладък вкус, която е възможно най-добрият заместител на захарта. Стевия е близка по вкус до захарта, но е около 300 пъти по-сладка.
Използваме бисквитки, за да оптимизираме нашия сайт и нашите услуги.
Функционални
Винаги активен
Техническото съхраняване или достъпът са строго необходими за легитимната цел да се даде възможност за използване на конкретна услуга, изрично поискана от абоната или потребителя, или единствено с цел да се осъществи предаване на съобщение по електронна съобщителна мрежа.
Настройки
Техническото съхранение или достъпът са необходими за легитимната цел да се съхраняват предпочитания, които не са поискани от абоната или потребителя.
Статистически
Техническото съхранение или достъп, които се използват изключително за статистически цели.Техническото съхранение или достъп, които се използват изключително за анонимни статистически цели. Без съдебна призовка, доброволно изпълнение от страна на Вашия доставчик на интернет услуги или допълнителни записи от трета страна, информацията, съхранявана или извличана само за тази цел, обикновено не може да се използва за идентифицирането Ви.
Маркетингови
Техническото съхранение или достъпът са необходими за създаване на потребителски профили за изпращане на реклами или за проследяване на потребителя на даден уебсайт или на няколко уебсайта за подобни маркетингови цели.