Моята количка
Вашата кошница е празна!
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Изплакнете неколкократно преди готвене. Оставете да поври на бавен огън за около 15 минути, а след това свалете от котлона и го оставете още 5 минути да почине под похлупак. Традиционно се използва в ястия от ориенталската и индийска кухня, но е подходящ за заместване на белия ориз във всяка рецепта.
СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G
| Енергийна стойност (Kcal) | 357 |
| Мазнини (g) | 3.1 |
| от които наситени мастни киселини (g) | 0.0 |
| Въглехидрати (g) | 75.0 |
| от които захари (g) | 0.9 |
| Влакнини (g) | 2.0 |
| Белтъчини (g) | 6.3 |
| Сол (g) | 0.01 |
ПРОИЗХОД: Пакистан
| Модел: | био-ориз-бял-басмати-био-класа-500гр |