Кокосовото брашно е богато на протеини и фибри. С ниско съдържание на въглехидрати. Не съдържа глутен. Има приятен вкус и аромат. Здравословна алтернатива на брашното.Състав:
Кокосово брашно от биологичен произход (100%)Начин на употреба:
Добавете 1-2 супени лъжички към десерти, шейкове, смутита, сладки, торти, палачинки, печива и супи, за овкусяване или сгъстяване. Добре е да се добавя около 20% към други брашна. Набъбва при печене.Съхранение:
Съхранявайте на сухо и хладно място.Опаковка:
35 грамаПроизводител:
Биохерба Р ООД, България. Хранителна информация на 100 g продукт:
Енергийна стойност: 1444 kJ / 345 kcal
Мазнини: 9,5 g
От които наситени: 8,5 g
Въглехидрати: 23,0 g
Захари: 7,3 g
Белтъчини: 25,0 g
Сол: 0,3 g
Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност