*Тя може да бъде използвана като добавка и консервант в храната и може да се използва за съхраняване на витамин С.*Тя се използва при консервирането, замразяването и изсушаването на храните.*Добавя се в сладоледа като емулсифициращ агент, за да предпази мазнините от разпадане.*Лимонената киселина по естествен начин предотвратява развалянето на храната от бактерии и се използва за избягване обезцветяването на храната.*Лимонената киселина подпомага желирането и придава естествена плодова нотка на любимите Ви конфитюри и сладка.
Начин на употреба
Кулинарно приложение.
Лимонената киселина може да бъде използвана като добавка и консервант в храната и може да се използва за съхраняване на витамин С.
Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност