Моята количка
Вашата кошница е празна!
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Просото се приготвя във вода съотношение 1:2.5, като ври в продължение на около 25 минути. Подходящо е за каши – основа за закуска с плодове и ядки, десерти и супи. То е и често използвана суровина за направа на боза.
СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G
| Енергийна стойност (Kcal) | 380 |
| Мазнини (g) | 3.7 |
| от които наситени мастни киселини (g) | 0.4 |
| Въглехидрати (g) | 74.0 |
| от които захари (g) | 0.0 |
| Влакнини (g) | 5.1 |
| Белтъчини (g) | 10.2 |
| Сол (g) | 0.01 |
ПРОИЗХОД: Китай/ Полша
| Модел: | био-просо-био-класа-500-g |