Занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по технологията "bean-to-bar".
Първият български шоколад приготвен само с една съставка – премиум какаови зърна от Еквадор, които сами внасяме директно от фермерите в Латинска Америка.
Създаден на място в нашата работилница, този шоколад се отличава със своя плътен и силен характер, и оригинален 100% какаов вкус.
Насладете се на чист продукт от джунглите на Еквадор, приготвен с много грижа и внимание в нашата семейна шоколадова работилница.Без захар! Без животински продукти! Без глутен! Без лецитин! Без палмово масло!Съставки: какаови зърна от Еквадор
Съдържание на какао: 100%
Нетно тегло: 70 гр.
Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност